Kata Aluan

TENTANG KAMI

BLOG
Blog Hipermedialibrary telah ditubuhkan pada 15hb Jun 2011 ketika Kursus Penulisan Blog anjuran Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai yang berlansung selama 2 hari (14 & 15 Jun 2011), di bawah bimbingan Pensyarah UTM Encik Mohd Fuad Yusof.

Seramai 3 orang Penolong Pegawai dan 2 orang Pembantu Perpustakaan yang terlibat dengan kursus terbabit. Mereka iaitu:

1. Khairul Nazim Bin Arbain
2. Adlin Binti Nasir
3. Redzuan Bin Jamal
4. Mohamad Hakim Bin Tastik
5. Ahmad Dohani Bin Abdullah

TUJUAN
Seiring dengan ledakan teknologi yang semakin pesat membangun dewasa ini, Perpustakaan Hipermedia mengorak langkah untuk turut sama merancakkan dunia atas talian dengan menubuhkan Blog ini sebagai medium pilihan untuk menarik lebih ramai pengunjung mengenali secara lebih dekat dan mengetahui pelbagai aktiviti Perpustakaan Hipermedia yang dilakukan sepanjang tahun.

Advertisements

5 Responses to Kata Aluan

  1. Tahniah kepada saudara Khairul Nazim Bin Arbain, Adlin Binti Nasir, Redzuan Bin Jawal, Mohamad Hakim Bin Tastik dan Ahmad Dohani Bin Abdullah kerana telah berjaya membangunkan laman BLOG WORDPRESS yang lengkap dan menarik. Semoga perkongsian ilmu ini akan memberi manfaat kepada seluruh warga MPSJ, Insyaallah. Teruskan menulis dan jika ada masa lawatlah laman BLOG saya, kita kongsi-kongsi cerita, salam semua.

  2. admin berkata:

    Tahniah… anda semua benar2 memaksimumkan fungsi blog ini… Today… your hits is ,464… target 10K hits by Jun 2012… boleh cuba..?

  3. rafi berkata:

    boleh register library hipermedia mpsj puchong kat google map tak? ramai yang ingin ke sana tapi tidak tahu lokasi walaupun tahu alamatnya….budak botak puchong

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s